Seger lägenheter

Välkommen till familjen Segers lägenheter i Makarska Kroatien (Dessa lokaler är permanent stängt)

“Underbara vyer med god tillgänglighet till stränder och berg. Kom och besök oss och njut av gästfriheten på en av de bästa semesterplatserna i världen!”

Vi har tre underbara lägenheter i kuststaden Makarska, alla med havsutsikt belägna mitt på den underbara Kroatiska kusten. Alla tre lägenheterna är i samma byggnad och trappuppgång där vi också har en parkeringsplats och ett garage. Lägenheterna är helt nya och ligger i en byggnad som byggdes 2015. Alla lägenheterna har luftkonditionering. Adressen till lägenheterna är: Ulica Zorana Lendica 18, 21300 Makarska, Croatia (Gammal adress: Luliceva 18, 21300 Makarska, Croatia)

Makarska är en kuststad belägen ca 1 timme söder om Split på den Kroatiska Dalmatien kusten. Staden är känd för Makarska Rivierans stränder, strandpromenaden och nattliv. I gamla-stan med anor från 1200 talet hittar man bland annat kyrkan S:t Peters och torget Kačić Square. I staden finns också en bilfärja som tar dig till ön Brač och till öster hittar du naturreservatet “Biokovo” med en topp på 1762 m och där du kan hitta guldörnen.

Restauranger, butiker och stranden hittar du på gångavstånd från lägenheterna. Närmaste mataffär är 150 m bort och till närmaste strand är det 850m. Busstationen ligger 1000 m bort medans till Splits flygplats är det 74 km.

I omgivningarna kan du hitta oändligt med utomhusaktiviteter bland annat kan nämnas; sol och bad, fiske, kayak paddling, cykling, vandring och bergsklättring. Du hittar också några fantastiska naturreservat i närheten; “Biokovo”, “Krka Nature parks” och “Plitvice Lakes waterfalls” Dessa är tillgängliga via Buss-resor eller bil.Besökare sedan 20191208: 69098
Din IP-adress: 44.210.149.205

One comment on “Välkommen till familjen Segers lägenheter i Makarska Kroatien (Dessa lokaler är permanent stängt)

Anders Henriksson

Hej, vi bodde i en av Josefs lägenheter sommaren 2018 och var supernöjda. Mycket trevlig och välutrustad lägenhet i bra läge, med affär i närheten. I Makarska fanns god mat och vill man besöka någon speciell restaurang skall man med fördel boka bord. Vi hade bil och gjorde små utflykter i området. Både lägenhet och området kan varmt rekommenderas.

Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *